Artikel Spoor 14 A

van 6 tot 22 oktober was het dan zover.
Ik speelde mijn stuk SPOOR 14 A. Een eenacter voor werk en proces. Als relatief nieuwe werknemer bij de NS, heb ik mij regelmatig verwonder over de dagelijkse gang van zaken. De poëzie van de zoekende reiziger, de vluchtigheid van het contact en de verdwaalde soms nog niet wakkere blikken.

Ik heb geprobeerd mijn verwondering vorm te geven in een stuk dat inmiddels door het publiek warm ontvangen is.
Volgend jaar zal ik naar alle waarschijnlijkheid, dit stuk vaker opvoeren, op verschillende stations.

SPOOR 14 A  is een presentatie van werk in proces. Deze voorstelling wordt verder uitgewerkt tot een voorstelling van zeventig minuten. De voorstelling zal ook worden gespeeld in theaters.

2 thoughts on “Artikel Spoor 14 A

  1. Heei Ib, wat geweldig om dit te horen. Ik hou van de manier waarop jij naar de wereld kijkt. Ik hoop dat als het weer gespeeld wordt, ik erbij kan zijn. Groetjes, Sanne / Sandra

  2. Ha Ibrahim,
    Ik heb het je al vaker gezegd maar nooit geschreven. weet dat ik rete trots ben op hoe jij met jouw reis achter de rug nu geland bent in nederland. en meer dan dat hier je stempel durft te drukken, op je bek durft te gaan successen durft te vieren en durft te leren. daar kunnen veel Nederlanders nog een puntje aan zuigen.

    groet Nils

Leave a Reply

Your email address will not be published.